Den 22. – 26. juni på Hedmarktoppen Folkehøyskole i Hamar blir det 5 dager med masse sjonglering i døgnåpen hall! Det blir holdt workshops, combat sjonglering, gala-show og tidenes første NM i sjonglering.
Adresse: Limhusvegen 15, 2315 Hamar
 
Transport:
For å komme seg til Hamar er det letteste å ta tog mot Lillehammer fra Oslolufthavn, hvor man får kjøpt togbillett på flyplassen. Fra togstasjonen i Hamar opp til Hedmarktoppen er det letteste å ta taxi. Om man vil spare litt penger kan man ta en rutebuss eller gå selv. Ca. 45-50 min å gå.
 
Overnatting:
Overnatting skjer på Folkehøyskolen. Prisen for overnatting kommer i tillegg til festivalbilletten og betales direkte til skolen. Man kan velge mellom å sove i sovesal, telt, vanlig rom eller leiligheter utifra eget budsjett og krav om komfort.
 
Mat:
Betaler man for rom eller leilighet på Hedmarktoppen, er frokost inkludert. Hvis ikke skaffer man mat selv. Nærmeste matbutikk ligger 15 minutters gange unna hallen.
 
Anbefalinger:
Hamar er en by med mye å by på. Det er en skatepark, nydelige områder for å drive på med longboarding, beachvolleyballbaner og stupetårn. Så longboard og badetøy er noe som anbefales å ta med!
 
Pris for festivalen:
– 1100kr for voksen (16+ år)
– 800kr for barn under 16 år
– Dagspass til 250kr for voksen
– Dagspass til 200kr for barn under 16 år
*Pris for overnatting kommer i tillegg og betales på festivalen

 

Velkommen til Norges Sjongleringsfestival!