Norwik Sjongleringsballer

Norwiks er produsert i Trondheim, og er av Ukrainsk type – til forskjell fra bønneposer, som har vært standard for sjonglører i mange år. De er laget av plastskall fyllt med en spesiell type sand. Norwiks har over årene blitt en av verdens mest populære sjongleringsballer og brukes av proffer og nybegynnere verden over. Noen av fordelene med denne typen sjongleringsballer er at de er svært presise, er enkle å både ta i mot og kaste, og er svært holdbare. De sterke fargene gjør de gode til både trening og opptredener, da de reflekterer lys bra og fungerer mot en rekke ulike bakgrunner.

For barn under 8 år og sjonglører med små hender vil vi anbefale liten størrelse. Ellers anbefaler vi stor størrelse, som også er standardmodell og den mest populære varianten.

Se Julian, Haavard fra Flaks og Lewis Kennedy i aksjon med Norwiks i videoen under!

Pris pr stk

68 kr78 kr

Andre produkter

Sundia EVO

Sundia Evo Diabolo blir av mange  eksperter regnet som verdens beste diabolo, på grunn av sin eksepsjonelle stabilitet tross lave vekt. Innenfor diabolomiljøet har Sundia EVO etablert seg som den mest populære diaboloen verden over, og fungerer vel så bra for nybegynnere som eksperter.

Les mer »