Flaks har lang erfaring med minglingsoppdrag og installasjoner, og kombinerer gjennom dette det beste av to verdener – sjongleringskunst og interaktiv underholdning. Sjonglering gir et spennende blikkfang som fungerer like bra for store som for små. For å forsterke den visuelle effekten, bruker vi ofte selvlysende utstyr som kan programmeres i ulike farger og mønstre etter anledning. Dette er spesielt effektivt under kveldsarrangementer, men fungerer vel så bra innendørs. Jo flere sjonglører vi er, jo større og mer komplekse bilder kan vi skape.

  1. 🤹🏻‍♀️ Stasjonær Installasjon: Her kan vi sjonglere på bestemt sted under arrangementet, og skape levende kunstverk til fascinasjon og inspirasjon. Denne typen installasjon er perfekt for å skape et sentralt underholdningspunkt som gjestene kan samles rundt.

  2. 🕺Mingling: I dette formatet kan artistene bevege seg fritt blant folkemengden, interagere med gjestene og spre glede og god stemning. Vi kan gjøre små pop-up show, og interagere med publikum der det trengs. Dette gir et personlig preg og skaper en god atmosfære for deltakerne.

For priser og tilbud, ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet eller ved å trykke på bildet nederst på siden.