Med over 20 års erfaring i sjongleringskunsten,  leverer vi skreddersydde sceneshow og forestillinger til de fleste typer arrangementer. Enten det er en intim bursdagsfeiring, et jubileum, en festival, bedriftsmiddag eller julebord, setter vi sammen et show som passer for alle. Vi bruker gjerne LED-utstyr. For flammeshow, trykk her.

Flaks kan blant annet tilby:

  • Korte forestillinger: Perfekt for arrangementer hvor underholdningen er en del av et større program. Disse forestillingene varer ofte mellom 5 og 15 minutter.

  • Lengre forestillinger: Ideelle for arrangementer hvor underholdning er hovedfokuset, eller som en enkeltstående arrangement. Disse forestillingene inneholder gjerne flere  sjongleringsteknikker og mer interaksjon med publikum. Varighet fra 15 – 60 minutter.

Vi sørger alltid for at innholdet er passende og underholdende for målgruppen og anledningen. Vårt mål er ikke bare å underholde og skape god stemning, men også å skape inspirasjon og fascinasjon for sjongleringskunsten med triks på høyt internasjonalt nivå, en god dose humor, og funky musikk.

Flaks stiller med alt av utstyr, inkludert musikkanlegg, mikrofoner og kostymer. 

Ta gjerne kontakt, så utarbeider vi noe spennende sammen!